Penki populiariausi oro kondicionierių modeliai

Penki populiariausi oro kondicionierių modeliai

Skaičiuodami paskutines žiemos dienas – vis dažniau pagalvojame, kad po kelių mėnesių pagaliau sulauksime ir vasaros. Daugelį šilti orai džiugina, bet kai termometro stulpelis kyla virš 25°C, tuomet pernelyg karštas oras gali sukelti didelį diskomfortą ir sveikatos problemas. Tokiomis dienomis gelbėja oro kondicionieriai, tačiau specialistai pataria šiais įrenginiais pasirūpinti iš anksto. Taip sutaupysite bei vasarą sutiksite pasiruošę!

UAB “Elkondas” pristato penkis populiariausius oro kondicionierių modelius.

1. Airwell Aura

Airwell Aura, tai prancūzų gamintojo įrenginys, kurio garantija siekia net 6 metus. Tai ekonomiškas ir stilingas oro kondicionierius, kuris itin tylus ir turi begalę skirtingų funkcijų, kurių dėka – Jūsų gyvenimas taps kupinas komforto.

2. Cooper&Hunter Vital 

JAV gamintojo oro kondicionierius, kuris pelnė vartotojų pasitikėjimą. Įrenginys turi integruotą CH 7-SKY technologiją, kuri užtikrina septynių pakopų oro valymą. Būsite tikri, kad kvėpuojate švarių oru, be jokių bakterijų.

3. HTW IX21D3 

Ekonominės klasės įrenginys, kuris daugelį džiugina savo maža kaina bei funkcionalumu. Ispanų gamintojo modelis, kuris puikiai atlieka savo darbą ir taupo elektros energiją.

4. Daikin Sensira

Pasaulyje pripažinto Daikin gamintojo modelis, skirtas vėsinimui. Išmanioji klimato kontrolė ir aukštos technologijos užtikrina patikimą įrenginio veikimą.

5. Airwell Harmonia

Harmonia serijos oro kondicionieriai yra išskirtinio dizaino. Įrenginiai puikiai dera interjere. Klientai turi galimybę rinktis net iš kelių spalvų variantų. Energijos klasė A+++ vėsinimo režimu ir A++ šildymo režimu. Visiems Airwell įrenginiams taikoma 6 metų garantija!

Ieškote oro kondicionieriaus ir pasimetėte įrenginių gausoje? Parašykite UAB “Elkondas” ekspertams ir mes padėsime išsirinkti tinkamiausią įrenginį už prieinamą kainą. 

*Sąrašas sudarytas remiantis įmonės pardavimų informacija

 

×
×

Cart